Novo lice i novi pristup
0
TEST: Ford KA 1.2i Titanium
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta vi znate, papcine bosanske!!! Nemate ni za cigara a mastate o nekim Audima, BMWovima i skupim autima koje mozete imati ali samo na slikama!!!! hahaha....
nije vrijedno tih para, pogotovo što možeš za istu cijenu kupiti npr. c4, a da ne pričamo o f autocentru koji je iz godine u godinu sve gori i gori. vlastito iskustvo je nažalost najgore moguće. f autocentar je definitvini užas i po pitanju kvalitete i po pitanju cijene.
Govori u svoje ime. Ja bi u ono sjela samo kada bih morala. Bas kao sto neko rece kanta! Jedini auto koji je dostojan tog imena je BMW, audi i volvo.
Pa za ove pare mozes kupiti nova megana
mala skupa KAnta
pravo auto za nas - ljepši spol
tesko zele tesko .... bez obzira na to sto je 26090 KM ili cak i 21900 KM mnogo para za jedan autic, tesko da to moze posluziti kao adut u nabavci jednog BMW ili audija (2-3 god. starog) za te pare ... bez da pominjemo jos carinu i porez koje treba da platis .... zato zele trazi nesto narodskije ....
eno skoda fabija veca i duplo komfornija odovoga kosta 15 milja
26.090 KM ????????? hahahahaha... pa mogu iz njemacke dovuci 2-3 godine starog audija ili bmwa za te pare
Iskreno, ovo je jako ružan i za ono što nudi preskup automobil.