Uzoran nasljednik
0
TEST: Ford Fiesta 1.2i Ghia
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino izgleda, a kome je malo 82 KS ima i još jedan konj koji je vozi...
meni jedino iznutra nije bas nesto. inace ok.
Ubrzanje 0-100 km/h: 13,3 sec. ja tako biciklom ubrzam. MUAAHAAA
koliko litara ulja trosi na 100 km. haaaha
U Italiji ista ova fiesta na gas kosta 12,300 eura
jeste skupa ali malo bolje pogledajte ipak ima poseban paket opreme ghia. dakle nije obicna fiesta. ko zna shvatit ce. :)
Ljudi bježite od F1 servisa koliko vas noge nose,totalni su amateri i šalabajzeri
predobra, nema dalje. vrh, ali ipak skupa, najskplja u klasi, citroen c4 sad je 21500 a visa klasa
Za auto te klase i velicine, uzasno precijenjeno...realno bi bilo negdje oko 22.000-22.500 za osnovni model...uzmete jači motor, malo vise opreme i auto ce vas izaci 32.000...a za te pare se moze uzeti sasvim solidan Golf
Cinjenica je da kosta skoro kao Citroen C-4 koji je auto vise klase i da je prilicno skupa. Prosli model bio je popularan upravo zbog kostanja od oko 17000 KM.
Za g-dina \"Precjenjenog\" Vi vjerovatno u stvarnom životu vozite \"Strašnu\" Golf 2-jku ,sa \"Brutalnih\" 44 Konjske snage,koji postiže \"Enormnih\" 120 km/h a od 0-100 km/h ubrzanje mu se mjeri kalendarom...Naravno pri tome troši samo 5 l lož ulja i malo dimi.Zbog svih ovih stvari Fiesta Vam se čini slaba i precjenjena.... Mozda.. :-)
auto je mega super city car... cijena manje-vise... svako je skupo kad si kokuz :-)
Vozilo je perfekcija...Nema dalje... :-)
Heheheh pa testirana Fiesta je za trziste EU. Ja sam kupio tj reimportirao ovo auto iz Ceske,motor od 60 konja,4 vrata,Klima,el.prozori i masa dodatne opreme .........heheheh sve za 9200 Eura. Rezultat:Idealno auto za gradsku voznju,tj idealno porodicno \"drugo auto\".
halooooooooooooo eeeeeeeeeeeeee čuj 28000... pa niste normalni, takvo smeće od 80 konja za 28000 pa za te pare možeš uzeti 100 drugih boljih auta