auto
0

Savršeno putovanje sa Alteom Freetrack

Sarajevo-x.com
Savršeni automobil za savršeno putovanje. Za porodična putovanja nedostaje još samo savršena oprema. Seat Altea Freetrack 4x4 nudi vam upravo to.

Tokom mjeseca maja ovaj model Seata priuštit će vam uštede i do 3.000 KM i ponuditi aluminijske 17“ felge, Bi-Xenon svjetla, putni računar sa tempomatom, parking senzore, 7“ TFT monitor sa DVD playerom, sportska sjedišta, dvozonski Climatronic uređaj, 4 zračna jastuka + 2 bočne zračne zavjese i radio CD MP3 Player.

"S obzirom da ovaj model raspolaže još i mnoštvom pretinaca za odlaganje stvari, preklopivim stolićem za putnike na zadnjoj klupi i raskošnim prostorom i kao takav nudi komfor za cijelu porodicu i zadovoljava sve njene potrebe na putovanjima željeli smo našim kupcima sa cijenom od 48.866 KM priuštiti nezaboravno putovanje“, izjavio je Vedad Terzić, brend menadžer Seata u Bosni i Hercegovini.

Pogon ovog automobila, moderna motorizacija sa smanjenom potrošnjom goriva, komfor koji vam obezbjeđuje unutrašnji prostor sa bogatim paketima opreme samo su neki od bitnih argumenata zašto je ovo vozilo savršen izbor za porodicu.