auto
0

Počela Peugeotova servisna akcija: "Pripremite lava"

Sarajevo-x.com
Pod nazivom: "Pripremite lava", kompanija Vermont generalni zastupnik i distributer za Peugeot vozila, skutere i originalne rezervne dijelove sa ovlaštenim Peugeot koncesionarima i servisima započinje servisnu akciju koja će Peugeot vozačima omogućiti povoljnije uslove servisiranja i kupovine dijelova u akciji.

Akcija počinje 19. marta a trajaće do 19. aprila i biće organizirana kroz mrežu ovlaštenih Peugeot servisa u BiH.

Ova servisna akcija uključuje 15% popusta na brisače, filtere-ulja, zraka, goriva kao i zamjenu navedenih dijelova. Podsjećanja radi: istrošeni brisači - smanjuju vidljivost i time ugrožavaju Vašu i bezbjednost ostalih učesnika u saobraćaju; filter zraka - štiti Vaš motor od štetnih čestica i prašine, redovnim mijenjanjem filtera ulja poboljšavate performanse i produžavate radni vijek Vašeg motora, dok filter goriva štiti Vaš motor od čvrstih čestica u gorivu.

Također, ovim putem iz Peugeot-a još jednom podsjećaju na bitan faktor korištenja originalnih rezervnih dijelova i usluga kako zbog bezbjednosti vozača i ostalih učesnika u saobraćaju tako i zbog kvaliteta održavanja vozila.

Uposleni u ovlaštenim Peugeot servisima u BiH Vas pozivaju u svoje servise, uz poruku - prepustite servis svog automobila vrhunskom znanju Peugeot stručnjaka, jer Peugeot stvara povjerenje.