auto
0

Petrol pokazao kako izgleda Q-Max iskustvo

Piše: Elvir Zubović
Danas je na Petrol benzinskoj pumpi Otes, Petrol BH Oil Company d.o.o. organizovao druženje s novinarima na kojem su prisutni predstavnici medija imali priliku da se upoznaju sa novim direktorom kompanije gosp. Bider Urošem i direktorom maloprodaje gosp. Jenko Vasilijem.

Osim što su domaćini upoznali prisutne novinare sa trenutnim aktivnostima ove kompanije na bh. tržištu ovo je bila i idealna prilika da se predstavi novi sadržaj, na za sada 6 benzinskih pumpi u BiH, a to je nedavno potpisani ugovor o saradnji sa kompanijom P-Trade koja je zastupnik brenda Lavazza u BiH. Namjera je da se u narednom periodu ova ponuda proširi na čitavu mrežu od 37 benzinskih pumpi Petrol BH Oil Company u BiH.

Dodatni sadržaj upotpunjuje ponudu na Petrol benzinskim pumpama, koje su već postale jedinstveno mjesto na kojem osim goriva vrhunskog kvaliteta kupci i posjetioci mogu predahnuti od putovanja i obaviti poslovne obaveze, a od sada dok se odmaraju od putovanja mogu uživati u kafi Lavazza bogatog okusa koja će biti svaki put odlična zbog cafe aparata koji su postavljeni za njeno pripravljanje. Dok uživaju u Lavazza napitku, kupci i posjetioci su u mogućnosti da provjere ispravnost svog ljubimca i osiguraju potpunu bezbjednost putem učlanjivanja u BIHAMK.

"Prošlo je godinu dana od predstavljanja goriva Q Max, koja su učvrstila povjerenje kupaca u BiH prema kvaliteti Petrol proizvoda, a tome u prilog govori i činjenica da se broj kupaca u odnosu na prošlu godinu povećao za više od 5%. Mi imamo zadatak da konstantno unapređujemo efikasnost organizacije rada u svim segmentima poslovanja, a da bi to ostvarili naš cilj je što više ispuniti očekivanja tržišta, te konstantno raditi na proširenju sadržaja na našim benzinskim pumpama,“ izjavio je gosp. Bider Uroš, direktor Petrol BH Oil Company prilikom obraćanja novinarima.

U sklopu druženja s novinarima održana je i promocija novog Renault Sport Clia 200 EDC, a da bi na praktičan način novinari osjetili vrhunski perfomans goriva Q Max, višestruki šampion bh. brdskih autotrka Suad Hota im je priuštio pravo Q Max iskustvo tokom testne vožnje.