Noviteti
0

Toyota Corolla Verso pomaže pri skretanju

FENA
Toyota Corolla Verso jedan je od ključnih modela za Toyotu u Europi. Novi model Verso dobio je svježi novi izgled i kupcima nudi još bolju opremu, javljaju hrvatski mediji.

Ovim modelom Toyota je nastavila putem uspjeha baziranog na raznolikosti, visokoj razini kvalitete i užitka u vožnji. Zaslon u boji koristi se za multimediju (radio, CD, satelitska navigacija...), a na njemu se može vidjeti ono što vidi kamera ugrađena u prednjem dijelu vozila.

Napravljena su značajna poboljšanja zaslona za pomoć pri skretanju i parkiranju, koji je jedan od najinovativnijih funkcija Corolle Verso. Ova unapređenja čine ovaj zaslon efikasnijim i lakšim za uporabu. Zaslon pomoći pri skretanju omogućuje vozaču da vidi područja ispred vozila koja nisu u direktnom vidnom polju, kao što su slijepi zavoji ili prilikom skretanja na uskim prostorima. Može potvrditi prisutnost dolaznih vozila, biciklista ili pješaka.

Kamera za zaslon pomoći pri skretanju je promijenjena s onom koja posjeduje trodimenzionalni pogled i omogućuje indirektni pogled lijevo, desno i na niže područje ispred vozila. Dodirom prekidača na zaslonu mijenja se zaslon između dvo i trodimenzionalnog pogleda. U isto vrijeme kut pogleda kamere je povećan kako bi se proširio bočni pogled (upotreba širokokutnih objektiva – riblje oko).

Zaslon pomoći pri parkiranju koji označava smjer vozila za vrijeme parkiranja je također nadograđen s efikasnijim dizajnom zaslona i funkcijom pomoći. Facelift Toyote Corolle Verso doprinijet će tome da model nastavi biti snažni konkurent u ovom segmentu, zahvaljujući više dinamičnom dizajnu i dodatkom vrhunske opreme, imajući u vidu najviši stupanj sigurnosti.