Nova trica već spremna
0
Mazda: Priprema za najatraktivniji kompakt
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni liči na šesticu koja se skupila pri pranju. To je sad neka nova filozofija svih proizvođača: izgled jednak - kupujem po metraži. Iskreno, očekivao sam najljepši auto u segmentu i ostao razočaran.
i u ovoj izvedbi se cini malo zdepasta, a kako li ce tek izgledati sa uzim gumama i manjim felgama XD. nazad djeluje nekako americki, valjda zbog masivnog branika.
I LIKE IT ! Ali ova na slikama je garant neka najnapucanija verzija... one \"normalne\" nece biti bas ovako privlacne i agresivne.
Japanci su zakon!! Ti ljudi nisu s ovog svijeta... Da imam love, ne bi pogledao ni jedan evropski auto u klasi... Svi su već godinama u vrhu po kvaliteti...
Dobra MAZGA ko dobar dan! Kupit cu si ju, cim cim prije tim tim bolje!
sad ce opet bit komentara tipa- Golf 2 je zakon
passat zakon ba ovaj novi haos auto mada su i japanci na nivou.
lijep bibi
ma volvo beton... s80 juhuuu
dobra. jarane. ko dobar. dan.