Hondino američko iznenađenje
0
Honda FC Sport najavluje novi val
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.Auto samo sebi nemoze nikako praviti struju 2. Razumio sam sta oces da kazes, to auto iskoristava struju ali iskoristava kretanje auta da puni baterije, ali nemoze nikad 100% te energije sacuvat(neka el. auta iskoristavaju jako malo te energije)... tako da se kad tad isprazni i mora se punit.
Ej glupane, ovo sranje od auta pravi samo sebi struju.
kaze bez zagadjenja atmosfere. Pa valjda se i struje negdje od necega pravi, mozda i termoelektrana ili nuklearka ili plin...... i to zagadjuje
BOOM BOOM BAR
ja sam ga kupio, ali ga vrati bio mi ness neudoban , pa kupio golf 2 dizela , to je masina
@Sarajlija Jebo Auto koje ide na struju, usput hvala na ispravku gramaticke greske (sta bi mi bez nasih pametnjakovica)
@MC struja je jeftinija od plina ne znam se pise odvojeno... auto je premocno...
U pravu si, a i neznam gdje bi ugradio plin hehe.....
Kupio bih ga, ali ne znam gdje da stavim tablicu..