Bolja prisutnost u BiH
0

Novi izgled za Nissan.ba

Sarajevo-x.com
Nissan je u skladu sa novom politikom pristupa javnosti, za ljubitelje svojih vozila u Bosni i Hercegovini ažurirao svoju internet-stranicu nissan.ba, koja je pored veće preglednosti i informativnosti, postala i mnogo jednostavnija za korištenje.

Obnovljena internet stranica osjetno proširuje i poboljšava online komunikaciju sa svim postojećim i budućim korisnicima nissanovih usluga u Bosni i Hercegovini.

Na njoj se mogu naći brojne korisne korporativne informacije i historijat, kao i sve informacije o modelima marke Nissan, sa detaljnim cjenovnikom, pregledom opreme i tehničkim podacima, pri čemu se posebno ističe novi Nissanov vrhunski sportski model 370Z.

Osim toga, tu su i kontakt-podaci svih ovlaštenih koncesionara, te obavještenja o aktuelnim uslugama i akcijama. Vrijedi posebno naglasiti aktuelnu akciju za model Qashqai koji je na bh. tržištu sada dostupan po cijeni već od 33.000 KM, uz metalik boju i registraciju gratis.

Nova internet-stranica će ujedno biti i idealno mjesto za detaljnije informisanje o svim nadolazećim Nissanovim novitetima, kao što je nova generacije simpatične gradske Micre, ali i živopisni gradski crossover Juke, kao i brojnim drugim novostima koje japanski proizvođač priprema.

Vezani članci