PROMO
0

Garantovano siguran izbor polovnog vozila u Kia centru Sarajevo

U Kia centru Sarajevo, u provjerena polovna vozila svih marki iz njihove široke ponude sigurniji su od konkurentskih centara – toliko da prilikom kupovine vozila daju čak 365 dana garancije na motor i manuelni mjenjač.

Kvalitet iznad svega

Šta je to što sarajevski centar Kije čini toliko sigurnim u svoja vozila da može toliko ponuditi? Razlog je prije svega visok nivo kvalitete koji se mora postići da bi se neko polovno vozilo uopšte moglo naći u ponudi ovog centra. Svako vozilo mora ispunjavati dva ključna kriterija: mora biti potpuno besprijekorno i historija servisa mora biti u potpunosti poznata.

Vrhunski servisni tehničari osiguravaju besprijekornost O prvom kriteriju brinu se vrhunski servisni stručnjaci Kia centra Sarajevo tako što svako vozilo temeljno pregledaju u 110 tačaka, te u sljedećoj fazi otklone sve njegove pronađene nedostatke. Drugi je kriterij – poznata historija – nešto sa čime vozilo već mora doći u centar.

Sve na jednom mjestu

Sve ovo odnosi se na polovna vozila svih marki i cjenovnih razreda koja se nude u centru. Pored toga, prilikom kupovine polovnog vozila Kia Centar Sarajevo nudi vam još više, da vašu kupovinu učini što racionalnijom i udobnijom: odlične uslove finansiranja, zamjenu staro za staro i širok izbor auto osiguranja.

S obzirom na sve navedeno, kupovina polovnog vozila u Kia Centru Sarajevo garantovano je dobra odluka. Više informacija o centru možete pogledati na www.sarajevo.kia.ba, a kompletnu ponudu vozila pogledajte klikom ovdje.