Nagrađeni sretni kupci
0

Citroenova nagradna igra ''Kupi jedan vozi dva''

Sarajevo-x.com
Citroen je prošle godine u Bosni i Hercegovini organizovao privlačnu nagradnu igru ''Kupi jedan vozi dva'' u kojoj je kupac bilo kojeg modela Citroena imao priliku osvojiti mnoge vrijedne nagrade, od kojih je svakako najveća potpuno novi Citroen C1.
Foto: Citroen ABC 1968 d.o.o.
Foto: Citroen ABC 1968 d.o.o.
Tako je, nakon zaključivanja ove nagradne igre, protekle sedmice u prodajnom salonu Citroen ABC 1968 d.o.o. u Sarajevu organizovano izvlačenje nagrada i proglašavanje pobjednika, u prisustvu komisije.

Treća nagrada bio je vrijedan set auto kozmetike, a nakon izvlačenja dobili su ih Odgovor Kontakt d.o.o. iz Banja Luke, Haris Huseinagić iz Tuzle, Štefica Stjepić iz Tuzle, Kantonalni Zavod za javno zdravstvo iz Zenice, Shot d.o.o. iz Zenice, Slađana Manojlović iz Bijeljine, Muriz Herenda iz Sarajeva, Belma Džeko iz Sarajeva, Regulatorna komisija za energetiku Republike Srpske iz Trebinja, te MZ Promet iz Dvorova.

Druga nagrda u igri ''Kupi jedan vozi dva'' bio je navigacijski uređaj za automobile Garmin, a dobili su ga Ideal – Komapni d.o.o. iz Banja Luke, te Elektro Univerzal iz Tuzle.

Naravno, najvrijednija nagrada bio je Citroen C1, a među više od 600 učesnika u igri, najsretniji je bio Igor Stakić iz Banja Luke, koji će tako uz Citroen C4 kojeg je prošle godine kupio u auto kući C-Auto d.o.o. u svom voznom parku imati i gradski supermini, Citroen C1.