Saznaje Klix.ba
1.4k

Žena i dvoje djece pronađeni mrtvi u stanu muškarca koji se sinoć ubio u Tuzli

A. K.
Foto: A. K./Klix.ba
(Foto: A. K./Klix.ba)
Muškarac iz Tuzle sinoć je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u naselju Stupine, a u njegovom stanu danas su pronađenene tri mrtve osobe. Prema informacijama koje su nezvanično potvrđene za Klix.ba, riječ je o ženskoj osobi i dvoje djece.
Beživotno tijelo muške osobe pronađeno je sinoć u tuzlanskom naselju Stupine. Kako je utvrđeno, on je počinio samoubistvo skokom sa zgrade, a tijelo je uočeno na platou zgrade u ulici Mehmedalije Maka Dizdara. U pitanju je Mijaga Čiškušić.

Međutim, ulaskom u stan u kojem je muškarac živio danas su uočena tri beživotna tijela. Kako je nezvanično potvrđeno za Klix.ba, riječ je o ženskoj osobi i dvoje djece.

Pretpostavke su da je riječ o supruzi muškarca koji je izvršio suicid i dvoje djece, a sve dodatne informacije će biti poznate naknadno.

Kako saznaje Klix.ba, uviđajni tim Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova TK je upućen na mjesto pronalaska tijela, osiguranje stana je u toku, a sve dalje radnje će se odvijati pod nadzorom kantonalnog tužioca.