U duhu vremena
44

HDZ BiH pustio u rad mobilnu Android aplikaciju "Zajedništvo"

Klix.ba
Foto. HDZ
Foto. HDZ
Iz HDZ-a BiH je saopćeno da su u rad pustili Androdi aplikaciju "Zajedništvo" kao i službenu web stranicu www.zajednistvo.com. Riječ je o zajedničkoj aplikaciji HDZ-a i HNS-a za Opće izbore u Bosni i Hercegovini 2018. godine.

"Živimo u digitalnom dobu, te smo se sukladno tome željeli na inovativan način obratiti našem članstvu, podupirateljima i simpatizerima. Kroz mobilnu aplikaciju "Zajedništvo" možete pregledati naše kandidatske liste za sve razine vlasti, pročitati izbornu poruku našeg predsjednika Dragana Čovića "Zašto sam se odlučio kandidirati za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH?", pregledati izborni program kao i pogledati najnovije vijesti i video sadržaje putem HDZBiH.TV kanala", naveli su u HDZ-u.

Aplikaciju “Zajedništvo“ kao i službenu web stranicu www.zajednistvo.com, kako je saopćeno, pustio je kandidat za člana Predsjedništva iz hrvatskog naroda i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, sa mladima iz stranke.

Foto: HDZ BiH
Foto: HDZ BiH

"Jučer smo predstavili svoj izborni Program, ja sam duboko uvjeren da smo ga predstavili na pravi način, primjeren način, kako to priliči stožernoj stranci hrvatskog naroda. Jedno posebno mjesto u toj provedbi, sve ono što smo zacrtali kroz sedam točaka našeg Programa, ima naša Mladež, naglasio je Čović.

Kampanja HDZ-a BiH i ove izbore, kako su naveli, oslonit će se na savremene komunikacijske kanale i platforme, te pored mobilne aplikacije.