Živi u napetoj situaciji
149

Vapaj Dejana Lovrena, strahuje za svoj život: Ovo nije normalno, kao da smo negdje na istoku

D. P.
Lovren je i više nego zabrinut (Foto: Instagram)
Lovren je i više nego zabrinut (Foto: Instagram)
Hrvatski nogometaš Dejan Lovren uputio je vapaj francuskim vlastima da nešto promijene jer je on, zajedno sa svojim saigračima u Lyonu, zabrinut za svoju sigurnost i sigurnost njegove porodice.

Lovren je zajedno sa svojim saigračima prošao pravi horor u nedjelju. Nezadovoljni navijači Lyona zasuli su kamenjem, staklenim bocama i bakljama autobus s igračima kluba, a najteže je prošao trener Fabio Grosso, koji je zaradio 12 šavova na glavi.

Utakmica protiv Marseillea je odgođena, a Lovren se javio za hrvatski RTL i uputio pravi vapaj francuskim vlastima jer je ugrožen za sigurnost.

"Iskreno, nismo ovo očekivali. Zaista sam u šoku, nisam ni spavao. Svašta sam doživio u svojoj karijeri, ali ovakvo nešto nikada. Kad su nas zasuli kamenjem i kada su se razbila skoro sva stakla, počeli su bacati boce i nažalost pogodili su trenera i rasjekli ga. Mislim da ima 12 šavova. Čak mislim da su bacali i baklje, a mi smo se morali svi sakriti u autobusu. Moglo je i tragično završiti i ako se nešto ne promijeni, sljedeći put će biti još veća tragedija", rekao je Lovren u javljanju za RTL.

Rođeni Zeničanin otkrio je kako francuske vlasti hitno moraju promijeniti nešto. Nedavno je Lovren bio na meti vandala koji su mu pokušali provaliti u stan, a sada živi pod osiguranjem i pripadnik sigurnosnih agencija uvijek je prisutan ispred njegovih vrata.

"Mislim da pod hitno trebaju promijeniti zakone. Ovo je totalno ludo, htjeli su mi učći u stan iako živimo u sigurnoj zgradi, tako da je sada čovjek uvijek ispred vrata, osiguranje konstantno. Ne znam kako bilo koji čovjek može živjeti ovako, ovo nije normalan život. Imam osjećaj da živim negdje daleko na istoku, a ne u Evropi. Nažalost, moram se reći da sam ugrožen i ne osjećam se nimalo ugodno. Svaki korak gledam hoće li se šta desiti, pljačke su konstantne i zato kažem mora se nešto promijeniti", dodao je hrvatski reprezentativac.

Koliko god to nestvarno zvuči, francuski velikan Lyon nalazi se na posljednjem mjestu u francuskoj Ligi 1 sa samo tri boda. Lavovi nemaju niti jednu pobjedu u devet utakmica ove sezone.