1. prekolo Evropske lige
16

Sedloski: Kairat je favorit, ali ima slabosti koje Široki mora iskoristiti

D. B.
Goce Sedloski (Foto: H. M./Klix.ba)
Goce Sedloski (Foto: H. M./Klix.ba)
Široki Brijeg u četvrtak igra prvu utakmicu 1. pretkola Evrospke lige protiv Kairata iz Kazahstana, a u klubu s Pecare su optimistični iako je protivnik favorit.

Šef stručnog štaba Širokobriježana Goce Sedloski je istakao da favoriti ne pobjeđuju uvijek.

"Oni su dobra, kvalitetna ekipa i trenutno su u takmičarskom ritmu, ali i mi smo odlično radili u proteklih mjesec dana. Spremni smo dati sve od sebe, ostavit ćemo srce na terenu i uz pomoć naših navijača, našeg 12. igrača, pokušati doći do pobjede, po mogućnosti bez primljenog gola", izjavio je Sedloski.

Iako cijeni kazahstanskog predstavnika, Sedloski drži kako i oni imaju svoji slabosti koje Široki mora iskoristiti ukoliko želi polučiti pobjedu. Bit će to, zaključio je, dobra utakmica u kojoj neće biti previše prilika te da Široki mora pogađati u napadu, a u odbrani ne griješiti.

A da se svaka pogreška u Evuropi kažnjava, upozorio je i Dražen Bagarić.

"Kairat je neugodan i favorit, ali idemo odigrati muški i hrabro te odlično ozračje s treninga pretvoriti u pozitivan rezultat u četvrtak navečer na Pecari“, kazao je napadač Širokog.

Sedloski za prvi dvoboj protiv Kairata na raspolaganju ima kompletan kadar, svi nogometaši imaju pravo nastupa i pred njim su slatke brige da nakon još jednog treninga izabere udarnih 11 za ovogodišnju evropsku premijeru.