Neuporedivo je
93

Reprezentativac Srbije presadio kosu u Turskoj, rezultati su nevjerovatni

D. P.
Velika transformacija Gudelja (Foto: Instagram)
Velika transformacija Gudelja (Foto: Instagram)
Nogometaš Seville i reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj pokazao je impresivne rezultate transplantacije kose koju je uradio prije devet mjeseci.

Iskusni srbijanski veznjak (32) trenutno se oporavlja od teške povrede meniskusa, ali to ga nije spriječilo da se s ponosom oglasi na društvenim mrežama, no ovoga puta ne zbog nekog nogometnog dostignuća.

Gudelj je prije devet mjeseci obavio transplantaciju kose i tako se pridružio velikom broju nogometaša koji su to uradili, a među kojima su naš Miralem Pjanić, Wayne Rooney, Andros Townsend...

Za transplantaciju je odabrao jednu kliniku u Turskoj, a sada je s ponosom podijelio rezultate operacije. Njegov izgled se potpuno promijenio i fanovi su oduševljeni rezultatima zahvata.

"S oduševljenjem s vama dijelim rezultate moje transformacije kose. Pogledajte sada! Prije devet mjeseci povjerio sam Dr. Cinik Hospital moju transplantaciju kose i rezultati su nevjerovatni", poručio je Gudelj na Instagramu uz objavu svog izgleda prije i nakon operacije.

Gudelj bi se na terene trebao vratiti krajem marta, a tada će pokušati očajnički da pomogne Sevilli koja igra jednu od najslabijih sezona posljednjih decenija i nalazi se pri dnu španske La Lige.