Nakon meča s Juventusom
93

Rakitić i supruga na udaru kritika zbog detalja na fotografiji njihove kćerke

H. H.
Ivan Rakitić je pobjedu proslavio sa kćerkom (Foto: Instagram)
Ivan Rakitić je pobjedu proslavio sa kćerkom (Foto: Instagram)
Hrvatski nogometaš i njegova supruga Raquel Mari kritikovani su nakon utakmice između Seville i Juventusa, zbog detalja na fotografiji koji je iskusni veznjak objavio nakon utakmice u kojoj je klub iz Andaluzije izborio plasman u finale Evropske lige.

Nakon što su izbacili Juve, igrači Seville na terenu su slavili sa svojom djecom i ljepšim polovicama, a među njima su se našle i Rakitićeve kćerke Althea i Adara.

To svakako ne bi bilo toliko čudno da fanovi na jednoj od fotografija nisu primijetili kako Rakitić na fotografiji drži svoju kćer na ramenima koja je pod rukom nosila Louis Vuitton torbicu, vrijednu čak 1.300 eura.

Fanovi na Instagramu osudili su činjenicu da tako mala devojčica nosi torbu koju smatraju "neprikladnom" za djevojku njenih godina, zbog čega su oštro kritikovali i njenu majku, piše katalonski Sport.

Rakitićeva supruga s kćerkom na utakmici protiv Juventusa (Foto: Screenshot)
Rakitićeva supruga s kćerkom na utakmici protiv Juventusa (Foto: Screenshot)

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko hrvatskom nogometašu.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u junu 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.