Imao i pomoćnika
107

Novi jezivi detalji sa suđenja Mendyju: Nogometaš je žene silovao u "sigurnim sobama"

N. K.
Mendy na današnjem suđenju (Foto: EPA-EFE)
Mendy na današnjem suđenju (Foto: EPA-EFE)
Nogometaš Manchester Cityja Benjamin Mendy (28) silovao je žene u zaključanim "sigurnim sobama" u svojoj izolovanoj vili iz koje su vjerovali da ne mogu pobjeći, rečeno je na sudu.

Francuski reprezentativac zloupotrijebio je svoje bogatstvo i slavu kako bi namamio žene u svoj dom u Cheshireu i silovao ih kada su ili rekle ne ili bile previše pijane da pristanu, rečeno je danas na suđenju u Chesteru.

Sudu je također rečeno da je pronalazio mnoge žene u noćnim klubovima u Manchesteru i često uz pomoć svog prijatelja 41-godišnjaka po imenu Louis Saha Matttuire kojem se također sudi jer je optužen za višestruka silovanja i seksualni napad.

Dvojac je optužen za pokazivanje bezosjećajne ravnodušnosti prema 13 mladih žena koje su navodno napali. Seksualno osvajanje mladih žena postala im je igra, rečeno je na sudu.

[TWITTER]1559179892041842690[/TWITTER]

Otvarajući slučaj, tužitelj Timothy Vray rekao je poroti da je Mendy bio prilično poznat nogometaš u vrijeme zločina.

"Imao je ugovor s Manchester Cityjem i bio je osvajač Svjetskog prvenstva s francuskom reprezentacijom. A ovih dana slava privlači pažnju. Slava donosi i novac. I zbog toga, Mendyjeva bogatstva i statusa, drugi su mu bili spremni pomoći da dobije ono što želi", rekao je Cray.

Jedan od Sahinih poslova bio je pronaći mlade žene i stvoriti situacije u kojima bi one mogle biti silovane i seksualno napadnute, dodao je Cray.