Francuzi ostali u čudu
39

Bivši reprezentativac Srbije potpuno neprepoznatljiv, pojavio se na utakmici i šokirao navijače

D. P.
Ljuboja s novim imidžom (Foto: Screenshot)
Ljuboja s novim imidžom (Foto: Screenshot)
Nekadašnji nogometni reprezentativac Srbije i Crne Gore Danijel Ljuboja gostovao je na utakmici francuske Lige 1 između Strasbourga i Marseillea, a ni navijači ga nisu mogli prepoznati zbog novog imidža.

Ljuboja (45) najveći dio karijere proveo je upravo u Francuskoj, a najviše utakmica odigrao je za Strasbourg čiji je gost sinoć bio. Utakmica je završena podjelom bodova, a prije njenog početka službeni spiker je prozvao ime Ljuboje, što je navijače ostavilo u nevjerici.

Iako je ovaj nekadašnji napadač rođen u Vinkovcima prije nekoliko godina promijenio imidž, s navijačima nije imao mnogo dodira pa ga većina nije ni prepoznala. Kada je službeni spiker prozvao njegovo ime, tek tada su shvatili o kome se radi.

Zbog guste brade i duge kose odmah je postao viralan na društvenim mrežama, a objavila ga je i zvanična stranica francuske Lige 1.

"Ko je ova legenda Lige 1", pitali su se na zvaničnoj stranici lige uz malu pomoć, a to je zastava Srbije. Nekadašnji napadač Srbije i Crne Gore iskoristio je priliku i dijelio je autograme, a onda je izveo i početni udarac na utakmici.

Inače, Ljuboja je u ovoj zemlji igrao za Sochaux, Strasbourg, PSG, Grenoble, Nice i Lens. Bio je član Stuttgarta, HSV-a i Wolfsburga u Njemačkoj, te poljske Legije. Prve nogometne korake napravio je u rodnim Vinkovcima igrajući za Dinamo iz ovog grada.