{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Belmin Godinjak i Amela Trožić najbrži na prvoj poslovnoj utrci u Sarajevu

F
5.10.2017. u 20:15
117
8
Belmin Godinjak i Amela Trožić najbrži na prvoj poslovnoj utrci u Sarajevu
117
Tim kompanije Alma Ras d.o.o. ostvario je najbolje vrijeme u kategoriji velikih preduzeća na prvoj poslovnoj utrci ''Audi B2B Run'' koja je održana danas u Sarajevu, na Vilsonovom šetalištu. U kategoriji srednjih preduzeća slavio je tim ''Alfa Energy Group'', a među malim peduzećima najbolji je tim imao ''Zona d.o.o.''.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Belmin Godinjak iz tima 'EYOF 2019' d.o.o. imao je najbolje vrijeme među muškim takmičarima, dok je među ženama slavila Amela Trožić iz tima Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH.

Prva poslovna utrka "Audi B2B Run" bila je namijenjena zaposlenicima kompanija javnog i privatnog sektora prijavljenih na području države.

Uime suorganizatora, Agencije '404' Lejla Softić Feni je ranije kazala da već naredne godine u ovaj projekt planiraju uvesti i još dva bosanskohercegovačka grada.

"Ponosni smo da smo na prvoj poslovnoj utrci uspjeli okupiti 86 kompanija, 600 trkača", istakla je Softić.

Ulične utrke "B2B Run" održavaju se već tri godine u više gradova regiona, a do sada su okupile više od 5.000 učesnika iz 320 različitih kompanija.

Utrka je namijenjena isključivo poslovnoj zajednici, te na jednom mjestu okuplja zaposlenike različitih kompanija, koji udruženi u ekipe od najmanje tri trkača brane boje svojih timova.

Kompanije Porsche BH - Audi brand, te Holdina i Energopetrol su među prvim prepoznale vrijednosti aktiviranja zaposlenika i podržale sve napore da se poslovna zajednica uključi u projekt "Audi B2B Run".

Generalni medijski pokrovitelj ovog događaja je Federalna novinska agencija FENA.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: