{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zynga pripremila novu verziju igre CityVille

2.11.2012. u 19:00
4
4
Zynga pripremila novu verziju igre CityVille
4
Zynga pripremila novu verziju igre CityVille
Zynga, kompanija koja se bavi kreiranjem online društvenih igara, je u četvrtak lansirala 3D verziju igre CityVille. Ovaj nastavak popularne društvene igre je donio i novu misterioznu priču.
"CityVille je bio igra koja je postigla nevjerovatan uspjeh među igračima širom svijeta. CityVille 2 ubacuje igrača u priču prepunu luckastih i interesantnih likova, a uz to prikazuje i prelijepe 3D gradove, gdje se igrači mogu takmičiti sa prijateljima dok grade svoj grad", rekao je Mark Nelson, direktor dizajna nastavka popularne igre.

Originalna igra je pokrenuta prije dvije godine, a okupljala je više od 100 miliona korisnika mjesečno. Međutim, trenutni broj igrača je sada spao na jednu petinu početnog broja.

Zynga je odlučila da nastavak igre bude 3D, a ona je već privukla blizu 64 miliona igrača.

Igrači u ovoj igri postaju gradonačelnici virtuelnih gradova koje pokušavaju oživjeti strvaranjem poslovnih objekata, muzeja, kuća, ulica, parkova i drugih građevina potrebnih za neometano odvijanje života u urbanim sredinama. Igrači se također moraju boriti sa požarima, saobraćajnim zastojima i kriminalom.

CitiVille 2 je dostupan na 15 jezika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: