{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Microsoft na jedinstven način predstavio novi Office i Lync

20.12.2012. u 15:14
0
0
Microsoft na jedinstven način predstavio novi Office i Lync
0
Microsoft iz BiH, Slovenije i Hrvatske organizovali su danas jedinstvenu prezentaciju svojih novih softweara Office i Lync.
Gastronomski događaj pod nazivom "360 senses", posredstvom video prijenosa uz pomoć sistema Lync odvijao se uživo u Sarajevu, Zagrebu i Ljubljani.

Tim povodom javili su se kuhari ljubljanskog restorana "JB", zagrebačkog "Baltazara" i sarajevske "Hedone" te razmijenili recepte i svoje gastronomske ideje. Zvanice su pritom na ekranima mogli pratiti detalje pripreme jela, komunicirati s kuharima te voditeljem događaja, "masterchefom" Matom Jankovićem.

Uz to, prisutni su imali priliku i probati specijalitete poput škampi u kadaifu s umakom od kamenica i kakija, janjećim kotletom na kremi od celera, te torte Hedofee, ali i probati ukusni pjenušac Istenič.

"Microsoftova rješenja, među kojima je i Lync, pomažu kompanijama ubrzati i pojednostaviti poslovanje te povećati efikasnost. Objedinjavanjem rješenja za audio i video konferencijske pozive, sastanke više korisnika te trenutno dopisivanje željeli smo pokazati kako je u današnje vrijeme za komunikaciju potreban svega jedan klik, ili dodir ma gdje se nalazili", naglasila je Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsofta BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: