Ekskluzivno partnerstvo
1

Eurosport pokreće Android aplikaciju "Eurosport Player"

Klix.ba
Popularna aplikacija Eurosport programa za mobilni streaming dostupna je korisnicima Android platforme, a ekskluzivno partnerstvo za pokretanje ove aplikacije potpisano je sa kompanijom Samsung Electronics.

Zaljubljenici u sport širom Europe, koji koriste mobilne uređaje s Android platformom moći će preuzeti aplikaciju Eurosport Player i na taj način pratiti direktne prijenose na programima Eurosport i Eurosport 2.

Korisnici će moći pratiti OI u Londonu 2012, direktan prijenos biciklističke utrke Tour de France, motociklizam, nogomet, bilijar, zimske sportove i direktan prijenos teniskog turnira Grand slam US Open.

Povodom pokretanja ove aplikacije svi Samsungovi korisnici koji kupe Galaxy S III u promotivnom razdoblju do 12. augusta dobit će jednomjesečnu promotivnu pretplatu za Eurosport Player aplikaciju kako bi mogli uživati u detaljnim izvještajima Eurosport programa sa Olimpijskih igara u Londonu 2012.

"Eurosport Player aplikacija pokazuje način na koji stavljamo mobitele u jezgru našeg online razvoja. Primili smo pozitivne reakcije ljubitelja sporta koji su preuzeli aplikaciju. Oduševljeni smo što sada možemo staviti naše izvanredne sadržaje na raspolaganje korisnicima Android platforme. Eurosport program nastavlja privlačiti brojnu publiku na svim zaslonima, TV uređajima, osobnim računarima, mobitelima i tabletima, a sa ljetom prepunim sportskih događanja, moći ćemo pomoći našim sportskim zaljubljenicima da prate sportska događanja gdje god se nalaze", izjavio je Laurent Eric Le Lay, predsjednik i izvršni direktor Eurosport programa.

"Uzbuđeni smo što smo dio Olimpijskih igara u Londonu 2012 i što smo sklopili partnerstvo s Eurosport programom kako bismo ljubiteljima sporta predstavili novi model GALAXY S III. Nadam se da će naši korisnici uživati u mobilnom iskustvu koje im Samsung pruža putem Eurosport Player aplikacije", izjavio je Young Hee Lee, potpredsjednik i direktor sektora za globalni marketing u poslovnoj jedinici za mobilne komunikacije.

Aplikacija Eurosport Player za Android platformu može se preuzeti već danas putem Google Play tržišta aplikacija.

Vezani članci