{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Društvena mreža za bogate će biti pokrenuta 27. augusta

25.8.2012. u 17:56
13
28
Društvena mreža za bogate će biti pokrenuta 27. augusta
13
Društvena mreža za bogate će biti pokrenuta 27. augusta
Pionir na polju društvenih mreža, švedski grof Erik Wachtmeister, je došao na ideju o još jednom ambicioznom projektu – društvena mreža kojoj se može pristupiti samo preko pozivnice i koja je namjenjena za džetsetere i bogataše.
Društvena mreža BestofAllWorlds će biti pokrenuta 27. augusta ove godine, a svim svojim korisnicima će omogućavati druženje sa osobama iz istih ili sličnih društvenih slojeva.

Mreža je zamišljena i kao koristan vodič za sve one koji imaju nameru posjetiti neki glamurozni događaj u društvu drugih imućnih ljudi.

Wachtmeister je obećao da će njegova mreža imati mnogobrojne i raznovrsne filtere kao i pouzdane informacije. On se nada da će bogata klijentela privući i oglašivaće koji promovišu luksuzne proizvode, ako što su jahte, satovi i pića. Pored reklama, profit će se dobijati i od serivsa za rezerviaciju hotelskih soba i restorana.

Tokom prvog mjeseca na stranici neće biti reklama. Wachtmeister je skoro cijeli projekat finansirao sam, uz malu pomoć člana saudijske kraljevske porodice i privatnih investitora iz Amerike i Evrope.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: