|

Badoo Lookalikes će vas spojiti s onima koji liče na vaše najdraže slavne ličnosti

Badoo Lookalikes će vas spojiti s onima koji liče na vaše najdraže slavne ličnosti
5
Klix.ba
21.7.2017. u 18:31
17
komentara
5

dijeljenja
Badoo Lookalikes će vas spojiti s onima koji liče na vaše najdraže slavne ličnosti Beyonce, Evans, Kardashian i Obama
Oni koji su često bili ludo zaljubljeni u poznate glumce ili pjevačice, uz novu aplikaciju Badoo Lookalikes imaju mogućnost pronaći slobodne mladiće ili djevojke koji liče na njihove najdraže slavne ličnosti.
Naime, Badoo Lookalikes je aplikacija koja uz pomoć opcije prepoznavanja lica pronalazi one koji liče na poznate širom svijeta. Tako, ukoliko neko želi pronaći djevojku koja liči na Beyonce, dovoljno je da to traži i Badoo Lookalikes će mu izbaciti čitavu listu tamnoputih plavuša koje izgledaju poput slavne dive.

Mladići su dosad najčešće tražili djevojke koje liče na Selenu Gomez, Kim Kardashian, Beyonce, Kylie Jenner, Emmu Stone, Jennifer Lawrence i Arianu Grande. S druge strane, dame najviše traže muškarce koji izgledaju kao Barack Obama, Kevin Durant, Chris Evans, Chris Pratt, Justin Bieber, Tiger Woods i Michael Phelps.

Uz Badoo Lookalikes ne samo da možete tražiti osobe koje liče na slavne ličnosti, već i one koji liče na vaše prijatelje, bivše momke, djevojke i slično. Također, možete pronaći i ljude koji ne vole ili vole iste stvari kao vi. Krajnji cilj je spajanje onih slobodnih koji tragaju za partnerima.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...