Originalno, nema šta
0

Zaprosio djevojku na 4.000 metara visine

Sarajevo-x.com
Kada je Nicola krenula sa svojim dečkom Danielom na humanitarni let padobranom, koji je on organizirao, ni slutila nije kakvo je iznenađenje čeka.

Kada je par skočio iz aviona, Daniel je raširio dlanove, a na rukavicama je pisalo "Udaj se za mene". Nicoli je trebalo nekoliko sekundi da shvati šta se dešava, a imala je samo toliko vremena da podigne palac gore u znak odobravanja prije nego što se njen padobran spustio na zemlju.

Na zemlji ju je čekalo još jedno iznenađenje. Na banneru specijalno postavljenom za tu priliku pisala je ista poruka "Udaj se za mene, Nicola", a Daniel je čekao sa prstenom, koji je, na njegovu radost, ona odmah prihvatila.

"Presretna sam, iako još uvijek nisam svjesna šta se dogodilo. Čudno, bojim se visine, ali nisam bila nimalo nervozna kada sam trebala skočiti iz aviona", kazala je Nicola.

Par se upoznao prije 12 godina dok je Nicola čuvala Danielove nećake. Odmah ju je pozvao da izađu i od tada su nerazdvojni.

Iako je Nicola davno izrazila želju da se uda, Daniel se tek sada odlučio da je zaprosi. Stoga nije želio da to bude savim obična prosidba pa ju je odevo na 4.000 metara visine.

"Kada mi je pokazao ruke mislila sam da mi želi nešto reći pa sam podigla palac. No, dok sam shvatila šta piše na rukavicama, moj padobran se otvorio", kaže Nicole.

Daniel je priznao da je plan za prosidbu mogao propasti jer je imao samo 60 sekundi da sve uradi kako treba.

"Rukavice i banner sam ranije izradio, a moji prijatelji su na tlu čekali s prstenom, tako da sam bio spreman kada je sletjela. Želio sam da sve bude savršeno jer ona to zaslužuje", kaže Daniel, a prenosi Metro.