Guinnessovi rekorderi
0

Lauren i David Blair se vjenčali 100 puta

Sarajevo-x.com
Lauren i David Blair
Lauren i David Blair
Većini parova je dovoljno da zavjete izmjene jednom, no Lauren i David Blair nisu poput većine parova. Oni su se vjenčali, ni više ni manje, nego 100 puta.

Zaljubljeni par iz Tennesseeja u SAD-u prvi put se vjenčao 1984. godine, a do tada 60-godišnja Lauren i 58-godišnji David su zavjete obnovili 99 puta. Svaka ceremonija održana je na drugoj lokaciji, a posljednja je upriličena u Hard Rock Cafeu u Honoluluu na Havajima.

Par je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao par koji je najviše puta obnovio zavjete. Tako su oborili vlastiti rekord iz 2001. godine kada su se vjenčali 66. put. Zavjete obnavljaju jer im se sviđa osjećaj blaženstva koji ih preplavi kada izgovore sudbonosno "da".

"Obožavam da gledam u Davidove oči dok ponavlja zavjet. Znam da će me taj čovjek voljeti sve do dana moje smrti. Iako će vam on vjerovatno reći da ih obnavljamo zbog medenih mjeseca!", objasnila je Lauren.

Par se upoznao 1982., a samo tri mjeseca nakon prvog susreta, David je zaprosio Lauren, koja je tada, vjerovali ili ne, odbila da se uda za njega, a sada ne namjerava prestati da to radi.