Zanimljivosti
0

Englez se iz kome probudio kao homoseksualac

Sarajevo-x.com
Chris Birch
Chris Birch
Ragbi igrač koji je imao srčani udar, probudio se iz kome kao homoseksualac i postao frizer. Chris Birch (26) iz Južnog Walesa, imao je srčani udar na treningu, a istovremeno je i slomio vrat. Za vrijeme oporavka shvatio je da je sada homoseksualac, zamrzio je sport, prekinuo svoju vjeridbu i počeo se viđati sa muškarcem. Ubrzo nakon toga postao je frizer.

"Ja sam se probudio i shvatio da sam gay, možda zvuči čudno, ali sam se odmah osjećao drugačije. Nikada prije nisam imao gay prijatelja, ali nije bilo važno ko sam bio, nego šta sam sad.", rekao je Birch, prenosi Sun.

Prije povrede Birch se planirao skrasiti uz svoju djevojku, igrati ragbi i piti s prijateljima. Kada se oporavio od povrede shvatio je da mrzi sve iz svog prošlog života. Nije mu se sviđala djevojka, ni posao, a više nije želio ni ići u pijanstva sa drugaricma.

Ljudi koje ja znam jedva su ga prepoznali kada je prihvatio novog sebe. Ubrzo je počeo izlaziti sa Jackom Pawellom (19) i sada je sretan.

Podsjećamo, prije dvije godine Alan Brown iz Malverna u Engleskoj je, također nakon što se probudio iz kome, otkrio da sjajno slika iako prije toga nikada nije uzeo kist u ruke.