Velika obožavateljica serijala
0

Britanka istetovirala likove iz Sumrak sage preko cijelih leđa

Sarajevo-x.com
Cathy Ward je tolika obožavateljica Sumrak sage da je odlučila na svom tijelu utisnuti trajno sjećanje na popularni filmski serijal tako što je istetovirala likove iz filma preko cijelih leđa.

Cathy, koja radi kao prodavačica u supermarketu, cijela leđa je prekrila scenama iz knjiga i filmova, uključujući lica Roberta Pattinsona i njegovih kolega Taylora Laurena i Kristen Stewart.

Remek djelo, za koje je izdvojila više od 4.500 eura, pokazala je na premijeri Sumrak sage: Parskozorje u Londonu gdje je uspjela dobiti i potpis na ruku od zvijezde serijala, Pattinsona.

"Ne mogu vjerovati da sam uspjela to napraviti pred premijeru. Ovo je za mene ostvarenje svih snova. Robert mi se potpisao na ruku, a uz pomoć majstora za tetovaže taj potpis će trajno ostati na meni ", kazala je pedesetogodišnjakinja koja je na stolici majstora za tetovaže provela 46 sati.

Obožavateljica Sumrak sage već ima pet tetovaža Roberta Pattinsona, a njegov potpis će, kaže, biti šlag na tortu.

No, Ward ne namjerava tu stati. Sljedeća tetovaža posvećena akterima popularnog serijala krasit će njena prsa.

Cathy tvrdi da se na ovaj potez odlučila zato što su je filmski vampiri inspirirali da smršavi više od 30 kilograma za samo šest mjeseci.

"Kada mi je prijatelj poklonio DVD sa filmom jednostavno nisam mogla stati. Kupila sam sve knjige i filmove koji su bili na tržištu. Postala sam ovisna i Sumrak saga je postala moj način nagrađivanja, a ne hrana", kaže Cathy i dodaje da je film toliko inspirira da je sobu u kojoj vježba ukrasila posterima i fotografijama scena iz filma.

"Dok vježbam slušam muziku iz filma ili čak gledam film. Na mene ima čudotvorno djelovanje", ističe Cathy.