|

Velikom Halloween zabavom završen prvi Sarajevo Oktobar Fest

Velikom Halloween zabavom završen prvi Sarajevo Oktobar Fest
27
S.H.P.
29.10.2019. u 18:42
25
komentara
27

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Velikom Halloween zabavom sinoć je svečano završen prvi Sarajevo Oktobar Fest. Na platou Skenderija se 25 dana dešavala najbolja zabava u gradu, a mnogobrojni gosti su iz dana u dan imali priliku uživati u bogatom sadržaju festivala, za koji organizatori kažu da će sasvim sigurno prerasti u tradiciju.
Kazali su i da je prvi Sarajevo Oktobar Fest naišao je na ogromo interesovanje kako kod naših sugrađana, tako i kod brojnih turista koji su tih dana boravili u našem gradu.

"Interesantno je napomenuti da je među redovnim gostima bilo i mnogo Njemaca, koji žive i rade u Sarajevu i koji su na ovaj način osjetili i doživjeli dašak svoje države, na čemu su nam se i lično zahvaljivali. Potrudili smo se da svih 25 dana, koliko je trajao festival, gostima ponudimo samo najbolje, od hrane, pića do muzičkog i zabavnog sadržaja. Organizovali smo i brojne nagradne igre, a najsretnije smo poslali u Istanbul za Novu godinu. Najbolji pokazatelj da se Sarajlijama i stranim gostima svidjelo to što radimo jeste da su nam se svih 25 dana rado vraćali, prezadovoljni ponudom i susretljivim osobljem", kazala je PR festivala Semina Muminović.

Dodala je i kako za njih nema odmora te da su već sada počeli s pripremama za Winter Time festival koji počinje početkom decembra.

"Pripremamo jednu prelijepu zimsku priču, u kojoj će moći uživati sve generacije, a o detaljim ćete uskoro saznati više", kazala je Muminović.

Podsjećamo, Oktobar Fest počeo je 3. oktobra.
Prijavi grešku


Komentari (25)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...