|

U petak u kinu Bosna Halloween & Dia De Los Muertos party

U petak u kinu Bosna Halloween & Dia De Los Muertos party
118
Klix.ba
24.10.2018. u 19:33
15
komentara
118

dijeljenja
U petak u kinu Bosna Halloween & Dia De Los Muertos party
Kao i svake godine, vrijedna ekipa koja stoji iza brenda Mucha Lucha pravi specijalno izdanje posvećeno Noći vještica i Danu mrtvih, a ove godine to rade u jos većem prostoru, dobro poznatom Kinu Bosna u petak 26. oktobra 2018 godine.
Početak događaja zakazan je za 20 sati, a za dobar provod zaduženi su HAZER - SPLEIN i MAHIR BEATHOUSE, odnosno dobro poznata sarajevska ekipa, koja ništa ne prepušta slučaju, najavili su organizatori.

Ulaz je 12 KM, a organizatori su obezbijedili vrijednu, najveću nagradu do sada, za najoriginalniji kostim/masku večeri.Najkreativnija osoba inkasirat će 2.000 KM, a bit će obezbijeđene i druge vrijedne nagrade za najsretnije/spretnije/kreativnije posjetitelje.

Za ovu priliku unutrašnjost kina Bosna bit će posebno pripremljena i prilagođena praznicima tako da će kompletan ugođaj Halloweena i Dana mrtvih biti potpun, "kao u filmovima".

"Vaše je samo da dođete sa najkreativnijom maskom i kostimom i budete dio najvećeg urbanog događaja ovog mjeseca. Svi su dobrodošli", poručili su organizatori.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...