magazin
123

Top shop: Nikad brže ni jeftinije do kvalitetnih proizvoda

Danas je Crni Petak – početak tradicionalne rasprodaje sa najnižim cijenama ove godine. Od 25.11.2016., pa sve do ponedjeljka 28. novembra u ponoć - popusti na poznate brendove i hit proizvode u Top Shop prodavnicama kreću se do nevjerovatnih 80%.

Top Shop objedinjuje poznate brendove kao što su Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus i LiveActive, odnosno proizvode za najrazličitije namjene. I ove godine tradicionalno kupci će imati priliku da tokom 4 dana Crnog Petka, kupe kvalitetne jastuke i pokrivače, modernu i funkcionalnu obuću, kuhinjske aparate i posuđe, sprave za vježbanje, proizvode za dom i još mnogo, mnogo toga po nevjerovatno niskim cijenama.

Ne oklijevajte, posjetite Top Shop prodavnice širom Bosne i Hercegovine i ugrabite nešto za sebe, ali i svoje voljene jer je preko 200 hit proizvoda sada mnooogo jeftinije. Sve ponude dostupne su na web stranici www.crnipetak.ba/.

Ovog petka crna mačka donosi samo radost i sreću. Kako bi i vama donijela sreću kliknite na www.crnipetak.ba i saznajte koje su to najbolje ponude u godini – samo do ponedeljka, 28. 11. u ponoć.