Razišle se 2012.
175

Sjećate li se grupe Feminnem? I danas uživaju u druženjima, a sada snimaju i spot

I. Bobeta
Instagram/Feminnem
Instagram/Feminnem
Grupa Feminnem, koju su činile tri šarmantne plavuše, brzo je osvojila domaću publiku. Iako se danas svaka od njih okrenula solo karijeri, mi i dalje pjevušimo njihove hitove, a dvije članice su sada otkrile i da snimaju spot.

Neda Parmać i Pamela Ramljak su putem svojih Instagram profila, otkrile obožavateljima da trenutno rade na snimanju zajedničkog spota.

"Evo, Pamela i ja snimamo spot", govori Neda na videu gdje pozira skupa sa svojom prijateljicom i bivšom kolegicom, a mi ne sumnjamo da obožavatelji jedva čekaju vidjeti o čemu je riječ.

Instagram/Pamela Ramljak
Instagram/Pamela Ramljak

"Feminnemke" su se u punom sastavu posljednji put okupile na proljeće ove godine, kada su zajedno pratile njihovo omiljeno takmičenje - Eurosong.

Sve tri članice nekadašnje grupe podijelile su fotografije i videe svog druženja.

"Toliko prebitnih životnih treutaka dijelim s ovim ženama da ih jednostavno ne možeš ne voljeti", istakla je Ivana.

Neda je tada objavila i snimak na kojem su pjevale pjesme "Mrzim te, volim te", "Zovi" i druge. Da podsjetimo, originalna postava grupe "Feminnem" bile su Neda Parmać, Ivana Marić i Pamela Ramljak.

Vrtoglavim probijanjem na muzičku scenu, djevojke su osvojile srca publike, a svega godinu od nastanka grupe dobile su priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2005. pjesmom "Call Me".

Ipak, vremenom su shvatile da svaka želi slijediti vlastite snove.

Prva koja je odlučila napustiti grupu i posvetiti se solo karijeri bila je Ivana. Nakon nje djevojke su primile novu članicu Niku Antolos s kojom su 2010. na Eurosong odvele i Hrvatsku hitom "Lako je sve".

Svojim pravcem svaka je krenula 2012., a danas su uspješne žene, majke i supruge.

Uz samostalne nastupe, Neda je posljednjih godina i članica ženske skupine Gelatto Sisters, a Ivana i Pamela su koncentrirane isključivo na solo karijeru. Mnogim mladencima najpoželjnije su izvođačice na svadbenim svečanostima.

Nije tajna da su djevojke i dalje u dobrim odnosima, a njihovim, iako ne tako čestim okupljanjima, obožavatelji se uvijek iznova raduju.