Šokirao prisutne
3

Takmičar u showu Britain's Got Talent tokom performansa zapalio glavu Simonu Cowellu

N. O.
Simon Cowell (Screenshot/NBC)
Simon Cowell (Screenshot/NBC)
Britanski The Mirror prenio je da je na snimanju emisije za show Britain's Got Talent maskirani takmičar tokom performansa zapalio glavu člana žirija Simona Cowella.

Glavnog sudiju i bivšeg šefa X Factora Simona Cowella izveo je na binu misteriozni, maskirani mađioničar i rekao mu da sjedne u stolicu gdje mu je stavio kapuljaču na glavu.

Potom je po kapuljači prolio tečnost za upaljač, pa mu glavu zatvorio u kutiju koja je bila otvorena na prednjoj strani da bi publika vidjela unutra. Mađioničar je zatim ubacio šibicu u kutiju i cijela glava mu se zapalila.

Jedan posmatrač je za The Mirror rekao: "Publika je vrištala, sudije su skočile sa svojih mjesta, svi su bili potpuno zapanjeni. Plamen je ugašen i Simon je ustao djelujući pomalo šokirano dok su ostale sudije odahnule kada se vratio na mjesto".

"Mogao sam da osjetim kako sipa tečnost, ali nisam imao pojma da je to tečnost iz upaljača", kasnije je rekao Cowell.

Alesha Dixon je dodala: "Simone, zapalio ti je cijelu glavu".

"Bilo je veoma strašno, ti si veoma hrabar čovjek što si to učinio. To me je natjeralo da shvatim koliko nam je stalo do tebe, bila sam spremna da dođem gore i spasim te", kazala je.

Amanda Holden je rekla: "Bilo je izuzetno zabavno, ali užasno za gledati. Bilo je strašno."

Novi član žirija Bruno Tonioli je rekao: "Podsjetilo me na scenu iz filma 'Saw' kada sam vidio Simonovu glavu u toj napravi. Bio sam zadivljen, nikada nisam vidio ništa slično."

Trenutno je u Londonu u toku snimanje audicijskih emisija za novu sezonu ITV showa koja će izaći kasnije tokom godine.