Na Barbadosu
656

Slavni milijarder (91) samo šest mjeseci nakon razvoda uživa s novom djevojkom

D. J.
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jedan od najmoćnijih medijskih tajkuna Rupert Murdoch samo šest mjeseci nakon razvoda snimljen je na jednoj od plaža Barbadosa s novom partnericom Ann-Lesley Smith.
Milijarder je viđen na Barbadosu u društvu 66-godišnje Ann-Lesley , nekadašnje policijske kapelanice i udovice američke zvijezde country muzike Chestera Smitha.

Par se upoznao u novembru prošle godine, a fotografi su ih sada snimili u prisnom odnosu na plaži.

Ann-Lesley je diplomirala na univerzitetu 1980. godine i prije nego što se udala za pokojnog pjevača, koji je također posjedovao 13 televizijskih postaja u Kaliforniji i Oregonu, bila je u prisilnom braku koji ju je, kako je rekla jednom prilikom, naveo da pronađe Boga i postane policijska kapelanica u Kaliforniji.

Danas radi kao voditeljica na lokalnom radiju i ne krije koliko joj znači vjera u Boga.

"Kada sam počela hodati s Bogom, stvari svijeta su mi se činile besmislenim", izjavila je Ann-Lesley American Christian Broadcasting Network

Podsjećamo, 91-godišnji Rupert ima iza sebe 4 braka. S bivšom stjuardesom Patricijom Booker bio je u braku od 1956. do 1967. i novinarkom Annom Torv od 1967. do 1998. Zatim je oženio 38 godina mlađu poduzetnicu Wendy Deng, ali je 2013. podnio zahtjev za razvod. Jerry Hall je u julu prošle godine podnijela zahtjev za razvod, a mediji su pisali kako je njena navika pušenja cigareta doprinijela krahu braka s milijarderom.