"A Walk to Remember"
58

Sjećate li se para koji nam je ispričao jednu od najromantičnijih priča? Ovako danas izgledaju

I. B.
Film "A Walk to Remember" mnogi zovu najljepšom romantičnom pričom (Foto: Instagram)
Film "A Walk to Remember" mnogi zovu najljepšom romantičnom pričom (Foto: Instagram)
Unatoč tome što su prošle godine otkako su premijerno prikazani, neki filmovi nam nikada neće dosaditi, a jedan od takvih je i romantična drama "A Walk to Remember". Evo kako izgledaju glavni likovi 20 godina kasnije.

Mandy Moore i Shane West utjelovili su Jamie Sullivan i Landona Cartera, glavne likove priče koja je izašla prije dvije decenije, a i danas uspijeva rasplakati svoje gledatelje.

Priča filma se vrti oko neambicioznog sina jedinca iz bogate porodice koji pronalazi ljubav s najneočekivanijom osobom, a to je Mandy. Dva, u početku, potpuno nespojiva karaktera, na kraju postaju srodne duše. A njihova priča, uprkos tužnom kraju, prikazuje da je ljubav doista spremna izvući ono najbolje iz nas, čak i kada se to čini nemogućim.

Iako su davno završili snimanje filma koji je po prvi put prikazan 2002. godine, dvojac je ostao u dobrim odnosima, a Mandy je u nedavnom intervjuu otkrila i čuje li se s partnerom iz filma.

"Vjerujte, još uvijek razmjenjujemo poruke", rekla je ona, pa nastavila: "Trebali bismo zajedno snimiti Instagram Live. Moram vidjeti s njim imamo li vremena da se sastavimo, pa možda pozvati i našeg reditelja Adama Shankmana. On je tako zabavan", rekla je Mandy za eNews.

U okviru intervjua, osvanula je i zajednička fotografija para godinama nakon izlaska filma, a ispod su se nizali brojni komentari gledatelja koje je ovaj prizor raznježio.

"Prošlo je 20 godina i još uvijek smatram da je ovo najbolji romantični film koji sam gledala", samo je jedan od komentara.

Osvrćući se na zajedničko vrijeme na setu, Mandy je priznala da ima lijepa sjećanja na vrijeme sa Shaneom, ali i da je od njega dosta naučila.

"Tek sam napunila 17 godina kada sam snimala taj film. Nisam imala pojma, a slatki Shane me uzeo pod svoje", objasnila je.

U stvarnom životu, glumica se 2018. udala za pjevača i tekstopisca Taylora Goldsmitha s kojim je dobila i dvojicu sinova, Oscara i Augusta.

U međuvremenu, čini se da je Shane, koji je tokom uspona "A Walk to Remember" bio san brojnih tinejdžerki, još uvijek samac.

Tokom godina, zabavljao se s pojedinim poznatim damama među kojima je i glumica Evan Rachel Wood, međutim, još nije pronašao damu s kojom se poželio skrasiti.