U filmu "Live By Night"
140

Sienna Miller o scenama seksa s Benom Affleckom: Nikad u životu se nisam toliko smijala

Klix.ba
Sienna Mille (Screenshot: YouTube)
Sienna Mille (Screenshot: YouTube)
Sienna Miller gostovala je u "The Drew Barrymore Showu" te priznala da je nedostajalo hemije između nje i Bena Afflecka u filmu "Live By Night" iz 2016. godine.

Na pitanje o radu s Affleckom u filmu kojeg je napisao i režirao sam glumac, Miller je rekla da joj je tokom snimanja on bio poput brata.

"Nikad se u životu nisam toliko smijala. To zvuči kao smiješna stvar za reći, ali zapravo to mislim. Imali smo nula kemije. Bilo je histerično. Trebali smo biti zaljubljeni. Ali, nismo mogli biti manje privlačni jedno drugom. On ima ogromnu glavu, ja imam malu, pa su me morali staviti malo ispred njega u čak dva kadra. Jedva sam ga gledala jer se cijelo vrijeme smijao", kazala je.

I ranije je Miller je u jednom intervjuu 2017. godine govorila o snimanju scena seksa s Affleckom za film "Live By Night".

"Ben i ja smo kao brat i sestra, hvala Bogu, pa nije bilo neugodnosti. Bilo je samo puno glupog hihotanja. On je vrlo profesionalan - ja nisam, ali on jest. Sve u svemu, bila je to cool scena", kazala je.