Pronašao sreću
88

Sergej Trifunović se zaručio: Ko je djevojka koja je osvojila njegovo srce

I. S.
Screenshot: Instagram/isismo
Screenshot: Instagram/isismo
Sergej Trifunović je zaručio svoju djevojku Isidoru Mijanović, koja je 24 godine mlađa od njega, a sretne vijesti su podijelili na društvenim mrežama.

Naime, Isidora je jučer slavila rođendan, a Sergej ju je iznenadio zaručničkim prstenom.

"Vrijeme je da vam saopštim da se udajem", napisala je.

Isidora se bavi režiranjem muzičkih spotova. Ona se ranije zabavljala s košarkašem Ninom Čelebićem. O Sergejevom ljubavnom životu se dugo nagađalo, ali nikada nije otkrio s kojim djevojkama je bio u vezi.

Screenshot: Instagram/isismo
Screenshot: Instagram/isismo

Prošle godine je podijelio zajedničku fotografiju s Dajanom Gudić, bh. manekenkom i glumicom, nakon čega su mnogi počeli tvrditi da su u ljubavnoj vezi. No, ona je ubrzo ovo negirala te dodala da su oni dugogodišnji prijatelji.

"Veoma mi je važno da je djevojka duhovita, da razumije moj smisao za humor i da mi kraj nje nije dosadno. Nasreću, ima i takvih djevojaka. Mada, sretao sam i ove 'nedodirljive i neosvojive', ali ne bi dugo zadržale moju pažnju", rekao je Sergej u jednom od ranijih intervjua.

Također je naveo da smatra kako danas vlada lažna emancipacija žena.

"Muškarci su zaboravili koja je njihova uloga, a žene su počele da se ponašaju kao jači pol. Podržavam to što se bore za svoje karijere i ne žele finansijski da zavise od muškaraca, ali im zamjeram to što su izgubile ženstvenost i zaboravile kako se ponašaju dame", izjavio je.