Došao zbog tenisa
67

Sejo Brajlović prije finala ATP-a u Banjoj Luci prošetao sa Stanivukovićem i dijelio novac

L. R.
Draško Stanivuković i Sejo Brajlović (Screenshot/Facebook)
Draško Stanivuković i Sejo Brajlović (Screenshot/Facebook)
Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović prisustvovao je današnjem finalnom teniskom meču ATP-a u Banjoj Luci, a družio se i s gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

Na videu kojeg je objavio Stanivuković, na početku prikazuje uplakanu djevojčicu koja se želi fotografisati s njim, a nakon toga i ugostitelja Brajlovića koji je zbog toga časti s 50 konvertibilnih maraka.

Potom, Stanivuković izjavljuje Brajloviću dobrodošlicu u Banju Luku te ga pita kako mu se čini organizacija događaja, gdje se može vidjeti da je sarajevski ugostitelj oduševljen. Osim toga, Stanivuković mu je objašnjavao šta su sve napravili i koji su im planovi u budućnosti.

"I brat Sejo Brajlović stigao je na 'Srpska Open'. Nakon obilaska kompleksa, kaže da je ovo 'čudo neviđeno'. Pratite li finalni meč? Kako vam se dopada naša Banja Luka", napisao je Stanivuković u svojoj Facebook objavi.

U nastavku videa, Brajlović se upoznaje s nekoliko Banjalučana, gdje ga ljudi nazivaju kraljem, a Stanivuković ga naziva i bratom.