Kraljevsko slavlje
16

Princ Charles proslavio 70. rođendan u krugu porodice

Klix.ba
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Britanski princ Charles je ušao u osmu deceniju života, a Buckinghamska palača je u tu čast objavila dvije fotografije na kojim se nalaze svi članovi porodice, čak i najmlađi Luis. Charles je rođendan proslavio navečer u krugu najbliže porodice i prijatelja.

Na fotografiji možemo vidjeti princa Charlesa, njegovu suprugu Camilu i njegove sinove Harrya i Williama koji su pozirali sa svojim ljepšim polovinama Meghan i Kate. Fotografiju su znatno uljepšala njegova unučad, među kojima je i najmlađi šestomjesečni Louis.

Porodica je napravila dvije fotografije, od kojih je jedna u opuštenijoj varijanti, a obje su objavljene na profilu kraljevske porodice.

Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram

Na drugoj fotografiji možete vidjeti Harrya i Meghan kako se smiju, Camilu kako nešto objašnjava unuci i malog Georgea kako se smije nečemu u pozadini.

Fotografije su napravljene u septembru, a fotograf Chris Jackson kaže kako je bilo zanimljivo zabilježiti tako spontanu fotografiju.

Fotografija: People
Fotografija: People

Porodica je rođendan proslavila uz večeru, a kraljica Elizabetha je rekla kako je presretna što je imala priliku vidjeti kako njen sin puni 70 godina.

"To je privilegija za svaku majku, jer to znači da ste uspjeli vidjeti svoje dijete kako odrasta i stari. To je kao kad zasadite drvo i onda ga gledate kako raste i grana se", rekla je kraljica.

Fotografi su uspjeli zabilježiti momente kada su Harry i William stigli na večeru sa svojim partnericama.

Fotografija: People
Fotografija: People
Fotografija: People
Fotografija: People