Slavni voditelj i komičar
33

Nick Cannon nakon rođenja 12. djeteta izjavio: Bog odlučuje kada ćemo prestati

L. R.
Nick Cannon (Foto: Twitter)
Nick Cannon (Foto: Twitter)
Američki televizijski voditelj i komičar Nick Cannon nedavno je prilikom gostovanja u emisiji izjavio da ne isključuje mogućnost da će imati još djece i da ta odluka svakako nije na njemu, nego da je određuje Bog.

Ovaj put, slavni komičar je odlučio u svom domu u Hollywoodu ugostiti novinara Kevina Fraizera sa portala Entertainment Tonight. gdje je pokazao ogromnu prostoriju koja služi kao igraonica za njegovu mnogobrojnu djecu.

S obzirom na to da je veličina njegove porodice stalna tema razgovora u posljednjih nekoliko godina, naručito zbog male razlike u dobi njegove mlađe djece i broja žena s kojima ih je dočekao, Cannon je rekao da ne pokušava nužno povećati taj broj, ali da to nije odluka koju on donosi.

"Bog odlučuje kada ćemo prestati sa širenjem porodice, ali definitivno imamo pune ruke posla pa sam zbog toga trenutno usredotočen na odgoj djece, ali kad budem imao 85 godina mogao bi imati još djece. Nikad se ne zna", izjavio je komičar.

Podsjećamo, Cannon ima troje djece s Abby De La Rosom i također ima troje djece s modelom Brittany Bell te blizance s bivšom suprugom Mariah Carey. Posljednje dijete dobio je s manekenka Alyssa Scott, nakon što im je preminuo sin od pet mjeseci. Osim toga ima po jedno dijete s manekenkom Breanom Tiesi i manekenkom LaNishom Cole.