Smanjuju druženje
0

Meghan Markle i Princ Harry bi se mogli odvojiti od Kate Middleton i Princa Williama

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Prinčevi William i Harry će najvjerovatnije odvojiti njihove urede u palači, te početi raditi odvojeno. Ovaj potez bi trebali napraviti kada Meghan Markle rodi na proljeće. Unutrašnji izvori tvrde da je sada idealno vrijeme za razilaženje, jer William ide prema kruni a Harry ne.

"Dolazak Meghan je promijenio dinamiku njihovog odnosa, a ovaj potez će omogućiti Harry i Meghan da budu slobodniji i stvore svoj krug interesa i obaveza", rekao je izvor iz palače, dodavši da Meghan ima jake vidike i zna šta zanima nju i princa Harrya, te da to nije isto što zanima drugi kraljevski par.

"Završili su mnogo poslova zajedno, ali čini se da im se interesi više ne poklapaju i da trebaju nastaviti svako svojim putem. William je sada otac troje djece i fokusiran je na njih,a Harry će uskoro također postati otac", rekao je izvor.

Izvori tvrde kako očekuju da će prinčevi nastaviti služiti kraljici i da će uspješno završavati svoje obaveze, ali da je došlo vrijeme za biranje drugačijih puteva u njihovim privatnim životima.