Ne skriva sreću
2

Bivši suprug Mariah Carey postao otac deseti put, dobio drugo dijete u mjesec dana

I. B.
Nick Cannon je presretan jer ima veliku porodicu (Foto: Instagram)
Nick Cannon je presretan jer ima veliku porodicu (Foto: Instagram)
Nick Cannon postao je otac deseti put. U mjesec dana, američki TV voditelj i bivši suprug pjevačice Mariah Carey, dobio je čak dvoje djece.

Nickova porodica bogatija je za još jednog člana. Naime, on je dobio svoje deseto dijete, a treće s partnericom Brittany Bell.

Sretnu vijest voditelj je potvrdio na svom Instagramu.

"Još jedan blagoslov! Kako moje putovanje ovim planetom postaje sve izvanrednije i nedokučivije, sve što mogu učiniti je zahvaliti Bogu i nastaviti tražiti od njega da odredi moje korake", napisao je Cannon.

"Dao mi je upravljanje nad porodičnom dinamikom koja je nekima nezamisliva. Ali što je još važnije, on me blagoslovio s osobama koje me vole i brižno me vode kroz ovaj svrhovit život. Toliko sam dužan i zahvalan za energiju matrijarhata u vrijeme kada mi je to bilo potrebno", napisao je Cannon između ostalog.

Cannon je otkrio da je porođaj bio "vjerojatno najteži kojem je svjedočio" te da je beba rođena nakon 48 sati nesnosne boli i opasnosti po život. Partneri su dječaku dali ime Rise Messiah Cannon.

Nick i Bell imaju još dvoje djece, 5-godišnjeg sina Golden Sagona i kćer Powerful Queen od 20 mjeseci.

Dječak dolazi svega nekoliko dana nakon rođenja Nickove kćerke Onyx Ice koju je dobio sa bivšom manekenkom LaNishom Cole.

Cannon je također otac 11-godišnjih blizanki Monroe i Moroccan koje je dobio sa Mariah Carey, kao i tromjesečnog sina Legendary Love kojeg ima sa manekenkom Bre Tiesi.

S Abby De La Rosa ima blizance Zionu i Zilliona koji imaju 16 mjeseci, dok je sa Alyssom Scott dobio sina Zena koji je 2021. godine preminuo u dobio od pet mjeseci nakon što mu je dijagnosticiran rak mozga.

Inače, Nick se na društvenim mrežama susreće sa brojnim kritikama zbog njegovih netradicionalnih pogleda na monogamiju. Međutim, on nema problem s tim.

"Odustao sam od pokušaja da se definišem za svijet ili društvo, umjesto toga radim na ozdravljenju i prerastanju u beskonačno biće kakvo me je Bog odredio da budem", objasnio je ranije.

Izjavio je kako se nada da će i svoju djecu naučiti istom - da ne dopuste drugima da ih posrame ili ismijavaju zbog njihovih vlastitih uvjerenja.