Otkrila detalje
80

Ariana Piknjač o vjenčanju s "gospodinom savršenim": Počela sam plakati već dan prije

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bh. flautistica Ariana Piknjač i njen suprug Mijo Matić, koji se takmičio u showu "Gospodin savršeni", govorili su o svom vjenčanju.
"Još smo pod dojmom emocija, bilo je jako lijepo. Ne možemo se nagledati fotografija i videa snimljenih mobitelima i jedva čekamo finalni materijal kako bismo mogli iznova uživati u tim prekrasnim trenucima i podijeliti ih s poridicom i prijateljima", rekli su za magazin Story.

Ariana je spomenula da ih nije zaobišao svadbeni stres. Mijo je dodao da je Ariani bilo stresnije zato što je za muziku na svadbi bila zadužena njena porodica.

"Presretni smo što smo mogli uživati u različitoj muzici. Imali smo poseban dio od sat vremena posvećen live nastupima, a nastupale su moje sestre. Ella je otpjevala 'Make You Feel My Love', najmlađa sestra Alana otpjevala je 'Ain’t No Mountain High Enough', a kuma je otpjevala 'Count On Me'. Svi smo plakali jer nas je zaista dirnulo. Moj tata nam je također posvetio dvije pjesme - 'Vjeruj u ljubav' i 'Ako te pitaju' gdje smo nas dvoje plesali i, naravno, ja sam opet plakala. Za kraj smo sestra Ella i ja odsvirale na flauti i klaviru dvije pjesme - 'Can’t Help Falling In Love' i 'Clocks'. DJ Markiz De Marc puštao je naše omiljene pjesme pa smo svi plesali, skakali, uživali. Na kraju je moj tata izvadio harmoniku i zabavljao ekipu", između ostalog je navela.

Nije dopustila Miji da je prije ceremonije vidi u vjenčanici jer je željela da nastane "wow" efekt. Dodala je da je vidjela da je bio emotivan sve vrijeme.

"Počela sam plakati već dan prije pa sam se smirila tokom sređivanja. Trenutak kada je tata došao po mene da me otprati do oltara, koji je pripremio Željko iz Alar Flowersa u našem predivnom restoranu Botanist, gdje me Mijo i zaručio, bio mi je najemotivniji dosad u životu. Jako sam vezana uz tatu i puno mi znači, a sad me predaje ljubavi mog života. Evo, uplakana sam i sada", rekla je.