Muzika
78

U lordovskom stilu održan posljednji koncert na For The Hunters Stageu

Klix.ba
Nakon devet burnih festivalskih dana i noći koje su građani Sarajeva i brojni turisti provodili na filmskim projekcijama, po gradskim klubovima, kafićima, privatnim zabavama i samo jednom, po svemu drugačijem party mostu, osvanuo je i posljednji dan ludog lordovskog zabavljanja na For The Hunters Stageu.

U svom prepoznatljivom, prestižnom stilu, Davidoff je bio domaćin posljednje zabave na Eiffelovom mostu u okviru koje je prisutne zabavljao popularni beogradski electro pop sastav SevdahBABY.

Kao i prethodnih večeri, atmosfera ispred For The Hunters Stagea bila je zadivljujuća. Svi ljubitelji dobrog noćnog provoda koji su ovih dana provodili vrijeme na Lord Somersby's bridgeu, nisu štedjeli energiju da uzvrate bendovima fantastičnu koncertnu atmosferu i zarazne pozitivne vibracije pod kojim se devet dana tresao Eiffelov most.

Na For The Hunters Stageu su se smjenjivale regionalne muzičke atrakcije,različiti ritmovi i muzički pravci, ali jedna stvar je do kraja ostala ista – svake večeri se lordovski partijalo!

"Smatramo da je projekat Lord Somersby's bridge od izuzetnog značaja za kuturno-zabavnu gradsku scenu jer se rijetko gdje u svijetu organizuju zabave na mostovima, tako da je ovo posebna atrakcija kako za domaće posjetioce tako i za brojne turiste. Također, pored zadovoljne publike, dobili smo pohvale i čestitke od svih izvođača koji su uživali u jedinstvenoj koncertnoj atmosferi koju nikada ranije nisu doživjeli. Nama to sve puno znači i daje motivaciju da svake godine uložimo još veće napore da Eiffelov most učinimo jedinstvenim mjestom za izlazak koje će nuditi još bolji programski sadržaj i originalan provod", rekao je glavni organizator projekta Lord Somersby's bridgea.

Organizatori se posebno zahvaljuju svim sponzorima, medijskim pokroviteljima te partnerima i prijateljima projekta bez čije nesebične pomoći ne bi bili u mogućnosti organizirati ovako neobičan i kompleksan događaj.

A do iduće godine, Lord Somersby poručuje: "Party like Lord!"