Na VMA dodjeli
11

Shawn Mendes i Camila Cabello "zapalili" publiku prvom live izvedbom hita "Senorita"

Dž. L.
Shawn Mendes i Camila Cabello oduševili su publiku na VMA dodjeli nagrada prvom live izvedbom njihovog novog dueta "Senorita". Slavni dvojac zapalio je stage, a sve vrijeme vladala je velika tenzija između njih.

Mogle su se čuti velike ovacije publike dok je Camila prilazila Mendesu i grlila ga s leđa, a pjevač nije mogao sakriti nervozu na bini.

Glasine o tome kako su njih dvoje u ljubavnoj vezi kruže već mjesecima, a naročito su se intenzivirale nakon objave dueta "Senorita" koji je za kratko vrijeme postao hit širom svijeta.

Uz novi video i očiglednu hemiju između njih dvoje pojačale su se sumnje fanova u to da su zajedno. Ipak, njih dvoje tvrde kako su samo veoma bliski prijatelji.

"Ona je jedna od onih ljudi s kojima se lako povežeš. Pronađeš tu instant vezu s nekim ljudima, a ona je jedna od njih", rekao je nedavno Shawn za magazin People.

Slične izjave imala je i Camila.

"Shawna poznajem jako dugo i tako je zabavno raditi i raditi stvari s nekim ko vam puno znači", rekla je Cabello za Variety u nedavnom intervjuu.

Bili zajedno ili ne, čini se kako je publika na VMA dodjeli samo čekala na njihov poljubac barem kao dio scenskog performansa.