Muzika
0

Salsa night: Ples do jutra na Eiffelovom mostu

Klix.ba
Već peti dan na Eiffelovom mostu zabava ne prestaje. Na For The Hunters Stageu se smjenjuju izvođači i gosti u publici, ali osmijesi na licima svih prisutnih ne nestaju jer je lordovska zabava i pozitivna energija na Lord Somersby's bridgeu zagarantovana.

Iza nas je ludi vikend i početak sedmice koji su obilježile gužve, ples, stare i nove pjesme, čaše pune ukusnih koktela, neprospavane noći i druženje koje će se prepričavati tokom cijele godine.

Ali tek smo na pola puta! Pred nama je još nekoliko odličnih svirki, lijepo vrijeme je tu, tako da nema razloga da i ostatak sedmice ne provedemo na mostu i uživamo u jedinstvenim zabavama na otvorenom.

Za sve one kojima dobar noćni provod podrazumijeva plesanje, Lord Somersby's bridge je mjesto gdje večeras trebaju biti. Zanjišite se uz ritmove salse, osjetite povjetarac u kosi, oslobodite svoje strasti i prepustite se snažnim afričko-kubanskim ritmovima.

Bez obzira da li ste profesionalni plesač ili možda nikada niste pokušali plesati salsu, dođite da zatresemo most moćnim plesnim koracima i uživamo do jutra.