Muzika
113

Pogledajte Severinu i Sajsi MC u videospotu za pjesmu "Silikoni"

Klix.ba
Severina i Sajsi MC imaju novi spot za zajedničku pjesmu "Silikoni".

"Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spadaju i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vježbanje, solarij, dijete... Stih 'Ti ih nisi ni kupio' pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim tijelom radi što joj je volja. Pjesma je zafrkancija i nemojte je slučajno shvatiti ozbiljno. Pjevajte je i ako nemate silikone. Popravit će vam dan i u vama stvoriti osjećaj da ste savršeni. Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće", ističe Severina, koja ne krije zadovoljstvo zbog saradnje s kolegicom Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice tvornice proizvodnje savršenih žena.

"Zahvaljujem se Sajsi MC prije svega što je prekrasna i talentirana osoba, za sada još uvijek kao MC i tekstopisac, no ona je budućnost. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. Zahvaljujem se i Seki Sablić, velika mi je čast što je s nama u spotu. Svima nam je uljepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i veoma slatka. Ona je kult", poručila je Severina, dok je Sajsi istakla: "Velika mi je čast što sam sarađivala sa Severinom na ovako uzbudljivoj i zabavnoj pjesmi koju prati fenomenalan spot. Vjerujem da će publika osjetiti koliko smo se zabavljale na setu i u studiju… Drago mi je i ako smo uvele novu krilaticu: ''Avioni, kamioni, silikoni".

Režiser videospota je Petar Pašić, muziku za novi singl potpisuje Bojan Vasić, tekst Marina Tucaković i Sajsi MC, a aranžman Filip Miletić, Miloš Roganović i Bojan Vasić.