Muzika
13

Parni valjak novim singlom "Opet se smijem" svima donosi osmijeh na lice

Klix.ba
Nakon napunjenih 40 godina iznimno bogate koncertne i diskografske karijere, Parni valjak ne prestaje oduševljavati fanove izvanrednim novim pjesmama. Nakon sjajnog singla "Prolazi sve, zar ne?" i svevremenske rock balade "Za malo nježnosti", donose singl "Opet se smijem" koji će svim slušateljima donijeti osmijeh na lice.

Iznimno pozitivna pjesma protkana ljubavnom tematikom autorsko je djelo Huseina Hasanefendića Husa kojem ni nakon nebrojenih hitova ne ponestaje inspiracije te uvijek iznova oduševljava sjajnim pjesmama.

Uvijek upečatljivi Aki Rahimovski svojim je vokalom dodao iznimnu emocionalnu dimenziju ovoj pjesmi koja će zasigurno oduševiti stare fanove ovog benda, ali će im i priskrbiti velik broj novih obožavatelja. "Opet se smijem" je pjesma koja će sasvim sigurno postati neizostavan dio koncertnog repertoara zagrebačkih rockera.

Pjesma je snimljena u Novom Mestu, javlja Croatia Records.

Parni valjak je prošle godine proslavio 40. godišnjicu velikim akustičnim i električnim koncertima u Hrvatskoj i regiji, a fanove su počastili i s dva velika box seta iz prestižne edicije "Original Album Collection" na kojima se nalazi 9 studijskih i 2 live albuma Parnog Valjka s čak 115 pjesama. Novi singl je dokaz da ovom bendu kreativne energije ne nedostaje i da će ovoj uistinu impozantnoj brojci dodati još mnogo, mnogo pravih hitova na radost svih mnogobrojnih obožavatelja.

Novim singlom Parni valjak najavljuje spektakularni koncert u splitskoj Spaladium Areni koji će se održati u subotu, 19. novembra.

Tekst pjesme "Opet se smijem"

Kao da sam čuo dobre vijesti, kažu bit će bolje ovaj put. A meni je svejedno, meni je sve isto jer ja još sam zaljubljen... Zaljubljen u tebe.

Opet se smijem kao nekad, kao da je vrijeme stalo bar na malo. I zauvijek smo mladi, zauvijek smo sretni,

a ja još sam lud za tobom.

I znam da ne mogu, ne mogu bez tebe, ne, ne, ne, ne mogu, ne mogu bez tebe. Kad krenu nevolje, ti daješ najviše od sebe - Ne mogu bez tebe!

Ponovno se čuju loše vijesti, kažu bit će bolje drugi put. A meni je svejedno, ja još uvijek plešem jer ja, ja sam zaljubljen.

I znam da ne mogu, ne mogu bez tebe, ne, ne, ne, ne mogu, ne mogu bez tebe. I kad je najgore, ti daješ najbolje od sebe - A kad te pogledam, ja sam siguran da ne mogu bez tebe!