Muzika
15

Na Tjentištu počeo treći OK Fest!

Klix.ba
Konferencijom za medije koja je održana kod turističkog info centra NP Sutjeska počelo je treće izdanje OK Festa koji se svake godine održava u jedinstvenom ambijentu ove prekrasne lokacije.

Festival je otvorio direktor festivala Dubravko Suvara, a press konferenciji je prisustvovao i ministar trgovine i turizma Predrag Gluhaković koji je rekao da je Nacionalni park Sutjeska neiscrpni izvor mladosti i zanimljivih događaja, i da su oni dali svoju podršku kao i da će u narednim godinama nedostatke, poput smještajnih kapaciteta riješiti.

Član legendarnog slovenačkog benda Laibach Ivan Novak također je na današnjoj press konferenciji najavio sa svojim bendom večeras fenomenalan nastup na OK Festu.

Pored njih nastupaju i Babe i Vlatko Stefanovski Trio. Ni ovoga puta nismo zaboravili sve one sadržaje u kojima će imati priliku da uživaju ljubitelji avanture – planiranje i rafting; sedme umjetnosti – filmske projekcije u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom a u našoj cinema zoni večeras će svi posjetioci imati priliku pogledati film “Druga majka”.